Despre Roller Grill 

DESPRE ROLLER GRILL INTERNATIONAL


Fondată în 1947, ROLLER GRILL INTERNATIONAL este liderul european în producția de echipamente profesionale de gătit și refrigerare cu cea mai largă gamă de echipamente de bucătărie: prăjitoare de pâine cu infraroșu, cuptoare multifuncționale, friteuze adânci, bain-maries, vitrine încălzite, vitrine frigorifice, grătare de contact, grătare sau grătare, plite cu inducție, crepere, cuptoare, cuptoare, salamandre, fumători, gyros și kebab, rotise, fântâni răcite, bufete etc.
Toate produsele Roller Grill sunt fabricate în FRANȚA, inovatoare, cu nivel de calitate și cea mai bună valoare pentru bani !
Cu o politică comercială dinamică și un spirit constant de inovație și un nivel ridicat de calitate, ROLLER GRILL INTERNATIONAL a devenit unul dintre cei mai mari producători mondiali de echipamente pentru baruri, hoteluri, restaurante, stații de service și rămâne o referință pentru fast-food și lanțuri de sandvișuri datorită colaborării sporite pe produse specifice. Roller Grill este îmbunătățirea continuă: - Reînnoirea mașinilor de producție cu achiziționarea anuală a mașinilor automate, a mașinilor de tăiat cu laser, a mașinilor automate de îndoit și a noului software de computer pentru proiectarea 3D. - Cercetarea de noi materiale pentru performanțe mai bune - Semnarea unui contract cu cel mai mare laborator francez pentru asigurarea inteligenței tehnologice - Respectarea celor mai înalte standarde în ceea ce privește igiena și siguranța (CE, UL / NSF, ETL, SEMKO, MITI etc.) și protecția mediului WEEE 2012/19 / EU și RoHS 2011/65 / EU.
Fabricarea Roller Grill este acum complet automatizată, permițând o productivitate mai mare, mai multă flexibilitate și o calitate excelentă a producției, de la proiectare până la finisarea produsului.
ROLLER GRILL INTERNATIONAL vă face să beneficiați de peste 70 de ani de experiență cu cele două unități de producție unice din FRANȚA (28800 Bonneval - Eure-et-Loir) și printr-o rețea de distribuție în peste 100 de țări de pe 5 continente:

- peste 200 de distribuitori
- mai mult de 20 OEM
- peste 50 de francize sau companii specializate în produse alimentare
- Cash & Carry în mai mult de 20 de țări
Prezent la toate expozițiile internaționale, Roller Grill este partenerul dvs. pentru viitor !